Egészségvédelem

1173 Budapest, Pesti út 5-7. A TESCO hipermarketben!
Tel/Fax: +36 1 258 0118
E-mail cím: akademiapatika@gmail.com

kíván az Ön Gyógyszerésze
Kellemes Húsvéti Ünnepeket
...az Ön partnere a gyógyulásban!
... a TESCO Hipermarketben
.
Fizessen kártyával!
 
Segítünk
Herbária, Naturland, Dr. Chen és más teák - minden tünetre!
Gyógynövények, teák...
Previous Next
A A A

kulcspatika footer logo1. Azonnali kedvezmények:
Ha Ön Bónuszkártyával vásárol, azonnali 5% kedvezményre jogosult minden nem társadalombiztosítási támogatással rendelhető, azaz vény nélküli gyógyszer, egyéb termék és kozmetikum (Vichy, Eucerin, Bioderma, LRP, stb.) árából!

2. Adókedvezmény Bónuszkártya Prémiummal:
Igényeljen extraként PRÉMIUM szolgáltatást és az azonnali 5% kedvezményen felül 20% adókedvezményre is jogosultá válik az alábbi termékek esetében:
- vényköteles (tb támogatásban részesülő) és vény nélküli gyógyszerek,
- gyógyhatású készítmények, kötszerek, betegápolási cikkek, gyógyászati segédeszközök, tápszerek, babaápolási termékek, pelenkák, orvostechnikai eszközök.

Hogyan veheti igénybe a 20% adókedvezményt?
Ha igényel a bónuszkártyához PRÉMIUM szolgáltatást akkor Prémium egészségpénztárral köt szerződést, így a készpénzben fizetett, egészségpénztárra elszámolható termékek esetén, maximum 150.000 Ft-ig, az adóévben befizetett szja összeg erejéig vásárolhat.

Nézzünk egy példát:
Ha Ön havonta 10.000 Ft-ot költ a fenti termékekre, azaz éves szinten összesen 120.000 Ft-ot ad ki gyógyszerre, betegápolási cikkre, stb., akkor ebből 24.000 Ft-ot igényelhet vissza, amit újra elkölthet egészségügyi termékekre. A PRÉMIUM Egészségpénztár befizetéseiből 4%-ot von le. Az Ön megtakarítása így 19.200 Ft.   
A kedvezmény aktiválásához nem kell mást tennie, mint Gyógyszertárunkban pár perc alatt kitölteni a Bónuszkártya belépési nyilatkozatot. A kedvezmény azonnal igénybe vehető, névre szóló kártyáját pedig a patikában veheti át.
A kártya által biztosított 13 %-ra jogosító kedvezmény más kedvezménnyel, akcióval össze nem vonható. (Kivételt képez a 20% adókedvezményt biztosító Prémium szolgáltatás)
Az egyes szolgáltatásokra vonatkozó aktuális feltételrendszert és a részletes szabályokat a Kártyaszabályzat tartalmazza, ami az alábbi linken érhető el: http://kulcspatika.hu/kartyaszabalyzat

Kulcs akciók

kulcspatika footer logo

BONUSZPROGRAM

Kulcs patika kartyak

ÜGYELET-INFO

ugyelet 3